Casă și grădină
Your Cart
Platforma casășigradină.ro este partener ACO România. Vizitează aco.ro.

METODE DE LIVRARE ŞI COST

Posibilitatea anulării unei comenzi sau livrări este disponibilă în contul tău de client, secțiunea „Retur / Anulare”.

În cazul în care anularea nu mai este posibilă din cont, dacă te-ai răzgândit și nu mai vrei un produs din comandă, vrei alt produs decât cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poți anunța cat mai repede la 0730.564.555. Colegii nostri de la Suport vor face tot posibilul să îți modifice sau anuleze comanda.

Modalitati de livrare pentru produsele vandute

Opțiunile de expediere pot varia în funcție de adresa de livrare.

În momentul procesării comenzii tale, vom afișa metodele de expediere disponibile și costul.

Opțiunile de livrare:

  • Livrare GRATUITĂ pe întreg teritoriul României:

    • Termenul de livrare estimat va oscila între 3-5 zile lucrătoare, în funcție de adresa de livrare, cu excepția cazului în care produsul se află într-un depozit extern și va deveni disponibil pentru livrare după lansarea comenzii, caz în care termenul de livrare estimat poate suferi modificări, acestea fiind comunicate ulterior telefonic sau prin e-mail.

    • Livrările se vor efectua în zile lucrătoare. 

Termenele de livrare se vor calcula din momentul înregistrării plății.

*La receptionarea/ridicarea comenzilor achitate (Card online, Transfer Bancar) este obligatorie prezentarea unor documente:

– Pentru persoane fizice: actul de identitate
– Pentru persoane juridice: actul de identitate si imputernicire din partea firmei.

Site-ul nostru folosește cookie-uri, în încercarea de a vă oferi cea mai bună experiență de navigare. Prin continuarea navigării, vă exprimați acordul pentru modul în care folosim informațiile obținute astfel.
Dacă doriți să aflați mai multe despre tipurile de cookie-uri pe care le utilizăm, inclusiv despre modul în care pot fi dezactivate, vă invităm să consultați politica noastră.