ACO - Casă și grădină
Coș de cumpărături

Comenzile plasate în perioada 30.04.2023 - 06.05.2024 vor fi livrate începând cu data de 07.05.2024. Vă dorim Sărbători Fericite!

Curte și grădină RSS Feed

Curte și grădină

Dacă ești în căutarea celor mai bune soluții pentru amenajarea și întreținerea curții și grădinii tale, Casă și Grădina ACO îți oferă tot ceea ce ai nevoie. Suntem specializați în furnizarea de produse pentru colectarea și drenajul apei pluviale și îți punem la dispoziție soluții inovatoare menite să transforme spațiul exterior al locuinței tale într-un paradis verde și estetic plăcut.
29 Feb Prezentarea sistemului de rigole din beton cu polimeri ACO Self Euroline și tipurile de accesorii necesare
0 212
ACO Self Euroline este un sistem inovator de rigole din beton cu polimeri, conceput pentru a gestiona eficient scurgerea apelor pluviale și pentru a asigura o colectare optima în diverse aplicații pentru zone rezidențiale. Acest sistem se remarcă prin numeroasele sale caracteristici și beneficii, of..
18 Aug Gura de scurgere ACO Self XtraPoint: Oțel zincat vs. Polipropilenă
Casă și Grădină 0 522
Drenajul eficient este esențial pentru orice proiect imobiliar, iar alegerea materialelor adecvate poate fi decisivă. Când vine vorba de gura de scurgere ACO Self XtraPoint, două opțiuni de material pentru grătar ies în evidență: oțelul zincat și polipropilena. Dar care este cea mai bună alegere pen..
23 Jul Plăci de Stabilizare pentru Pietriș ACO Gravel Grid: Soluția ideală pentru spațiile exterioare
Casă și Grădină 0 1199
Plăci de Stabilizare pentru Pietriș ACO Gravel Grid: Soluția ideală pentru spațiile exterioare În această eră digitală în care informația este la îndemâna noastră cu doar câteva click-uri, găsirea unor soluții potrivite pentru proiectele de amenajare a spațiilor exterioare devine o provocare. Când v..
1-3 din 3 de produse