ACO - Casă și grădină
Coș de cumpărături

30 de zile drept de retur

Clientii, persoane fizice, pot returna produsele comandate online, în termen de maxim 30 de zile calendaristice de la primire acestora, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, cu condiţia de a fi returnate în starea în care au fost livrate. Serviciul casasigradina.ro "Retur în 30 de zile" nu afectează dreptul legal de retragere in 14 zile pentru comerț la distanță, ci vine în completarea lui, în beneficiul clienților casasigradina.ro.

Exceptie de la această regula:
Produsele aduse pe comanda speciala, pentru un anumit proiect nu se returneaza.    
Produsele care intra in categoria comanda speciala sunt produsele cu status "in stoc producator", "la comanda"..

 

Cum returnezi un produs?

In cazul in care un produs se returneaza direct la sediul nostru si se opteaza pentru banii inapoi, restutuirea se va face in functie de modalitatea prin care a fost efectuata plata initial.
Mai multe informatii in pagina Termeni si Conditii, art. 6.7

Cum primesti banii inapoi?

Poti sa primesti banii inapoi in urma returului in contul din care ai efectuat plata sau sub forma unui voucherpe care il poti folosi la viitoare cumparaturi.

Posibilitatea inregistrarii unui retur pentru toata comanda sau partial este disponibila si in sectiunea „Retur / Anulare”, prin intermediul formularului online.
Costul de livrare pentru returnarea produselor va fi suportat de catre client.

 

Dreptul la retragere in 14 zile pentru comert la distanta

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunte la un Serviciu, in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renuntare la un Serviciu expira in termen de 14 zile de la:

  • ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului Bun – in cazul in care Cumparatorul comanda printr-o singura comanda produse multiple care vor fi livrate separat
  • ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului Bun sau a ultimei piese – in cazul livrarii unui produs care consta din mai multe loturi sau piese


Limitarea dreptului la retur in 30 de zile
Compania Maruki ART srl isi rezerva dreptul de a limita serviciul “Retur in 30 de zile” in cazul unor retururi repetate, indiferent de tipul produsului returnat. Consumatorul va fi informat printr-o notificare scrisa, apel sau prin posta electronica, atunci cand se constata un comportament incorect.