ACO - Casă și grădină
Coș de cumpărături

Livrare gratuită în toată țara prin curier rapid pentru comenzile cu valoare de minim 100 de lei.
Comenzile plasate în perioada 29 Mai 2023 - 05 Iunie 2023 vor fi procesate și livrate începând cu data de 06 Iunie 2023.

30 de zile drept de retur

Clientii, persoane fizice, pot returna produsele comandate online, în termen de maxim 30 de zile calendaristice de la primire acestora, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, cu condiţia de a fi returnate în starea în care au fost livrate. Serviciul casasigradina.ro "Retur în 30 de zile" nu afectează dreptul legal de retragere in 14 zile pentru comerț la distanță, ci vine în completarea lui, în beneficiul clienților casasigradina.ro.

Excepţie de la această regulă:
Produsele aduse pe comandă specială, pentru un anumit proiect nu se returnează.    
Produsele care intră în categoria comandă specială sunt produsele cu status "în stoc producător".


Cum returnezi un produs?

În cazul în care un produs se returnează direct la sediul nostru și se optează pentru banii înapoi, restutuirea se va face în funcție de modalitatea prin care a fost efectuată plata inițial.
Mai multe informații în pagina Termeni și Condiții, art. 6.7

Cum primești banii înapoi?

Poti sa primesti banii inapoi in urma returului in contul din care ai efectuat plata sau sub forma unui voucherpe care il poti folosi la viitoare cumparaturi.

Posibilitatea înregistrării unui retur pentru toată comanda sau parţial este disponibilă și în secțiunea „Retur / Anulare”, prin intermediul formularului online.
Costul de livrare pentru returnarea produselor va fi suportat de către client.

Dreptul la retragere în 14 zile pentru comerț la distanță

Cumpărătorul are dreptul să se retragă din Contract, respectiv să returneze un Bun sau să renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv și fără a suportă alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

  • ziua în care Cumpărătorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumpărătorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat
  • ziua în care Cumpărătorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese


Limitarea dreptului la retur în 30 de zile
Compania Maruki ART srl își rezervă dreptul de a limita serviciul “Retur în 30 de zile” în cazul unor retururi repetate, indiferent de tipul produsului returnat. Consumatorul va fi informat printr-o notificare scrisă, apel sau prin poștă electronică, atunci când se constată un comportament incorect.